Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 12:09:03

Обрано депутатів молодіжної ради Ніжинської міської об'єднаної територіальної громади

16.05.2019   12:12Агенцiя

14 травня відбулося засідання Робочої групи з питань формування персонального складу Молодіжної ради Ніжинської міської об'єднаної територіальної громади, склад якої затверджений розпорядженням міського голови.

В рамках засідання було відібрано 22 кандидати, які ввійдуть до складу молодіжного консультативно-дорадчого органу Ніжинської міської ради.

ДОВІДКА: Молодіжна рада Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади (далі – МР) є консультативно-дорадчим органом при Ніжинській міській раді з питань молодіжної політики, що сприяє взаємодії міської ради та виконавчих органів Ніжинської міської ради і молоді Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади, створеним для сприяння участі молоді Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади у формуванні та реалізації молодіжної політики Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади в усіх сферах життя молоді, координації спільної діяльності активної молоді, молодіжних громадських організацій, інститутів громадянського суспільства, молодіжного самоврядування навчальних закладів, їх профкомів та органів місцевого самоврядування, що займаються реалізацією молодіжної політики та активізації і консолідації молоді у політичному, соціальному та економічному житті міста.

Раніше було оголошено про відбір бажаючих, які хочуть стати депутатами Молодіжної ради. Кандидати мали подати необхідний пакет документів (подання від навчального закладу, громадської організації ініціативної групи та резюме з описом досвіду громадської активності) та заповнити анкету в електронному вигляді. До відділу у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради надійшло 29 анкет від молоді Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади.

Робоча група, проаналізувавши резюме кандидатів, мотиваційні листи та подання, заяви, відібрала 22 представники молодіжної громади Ніжина:
1.Андрусенко Анастасія Володимирівна
2.Бутенко Світлана Василівна
3.Гетьманська Альона Ігорівна
4.Гузь Анастасія Євгенівна
5.Дубинський Олександр Олександрович
6.Капінос Валерія Олександрівна
7.Корж Михайло Валентинович
8.Котельницька Євгенія Олександрівна
9.Красний Владислав Олександрович
10. Куциба Єгор Іванович
11. Курило Роман Андрійович
12. Пилипенко Катерина Олексіївна
13. Півень Карина Костянтинівна
14. Полівко Нікіта Сергійович
15. Примаченко Катерина Миколаївна
16. Сeрдюк Владислава Віталіївна
17. Семенченко Василь Сергійович
18. Тарасенко Віктор Олександрович
19. Ткаченко Анастасія Юріївна
20. Ткаченко Дар'я Юріївна
21. Хоботня Крістіна Сергіївна
22. Шкурат Вікторія Віталіївна

Всі, хто не ввійшов до персонального складу Молодіжної ради Ніжинської міської об'єднаної територіальної громади матимуть змогу відвідувати засідання консультативно-дорадчого органу та надавати свої пропозиції.
Тимченко А. В., за рішенням Робочої групи з питань формування персонального складу Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ, входитиме до її складу з правом дорадчого голосу. Координаційним органом Молодіжної ради залишається відділу у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини