Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 10:59:36

Розпочата робота над проектами Положення про Громадську раду при ОДА та Регламентом

14.05.2019   12:43Агенцiя

10 травня відбулось засідання робочої групи з підготовки другого засідання Громадської ради (проектів Положення та Регламенту роботи Громадської ради при облдержадміністрації; формування комітетів).

Було вирішено за основу взяти Положення та Регламент попереднього складу Громадської ради при ОДА та внести до Положення зміни згідно вимог нової редакції Типового положення про громадську раду, затвердженою постановою КМУ від 24 квітня 2019 року № 353.

Проекти будуть надіслані членам Громадської ради для ознайомлення та надання пропозицій 16 травня, інформує Відділ взаємодії з громадськими об'єднаннями Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА.

Щодо комітетів. Робоча група буде пропонувати Громадській раді визначити, що член Громадської ради може одночасно входити до складу не більше як двох комітетів Громадської ради, мінімальна кількість членів комітету — 5 осіб.

Робоча група погодила орієнтовну дату другого засідання Громадської ради — 29 травня. Заплановано розглянути проект Положення про Громадську раду, затвердити Регламент, обрати першого заступника голови Громадської ради, затвердити бланк Громадської ради, комітети та розглянути питання створення регламентної комісії.

До секретаря Громадської ради надійшли протоколи засідань комітетів:
· з реалізації Програми «Зелене намисто Чернігівщини» (Седячко В.М., Гальперін С.М., Волощук Р.О., Рус О.Б., Надирова Н.Г., Щокіна В.М., Трофименко І.В.);
· з питань молоді, фізичної культури та спорту (Брічєв О.М., Пекур П.П., Бурнацев Ю.С., Гамалій С.О., Камкова О.О.);
· з питань розвитку туризму, інвестицій, екології та культурної спадщини (Тищенко Н.П., Бардіна О.В., Сімонов Г.М.);
· з питань охорони здоров’я (Бієнко Н.А., Лазаренко С.В., Осадців І.В., Родименко В.В.);
· з питань духовності та моралі (Агабекян А.А., Надирова Н.Г., Солдатова С.М., Трофименко І.В., Турбіл. І.В., Мирошниченко М.Ю.);
· з економічного розвитку (Марченко Валерій Леонідович, Назаренко Віталій Іванович, Ясенчук Олександр Анатолійович, Хархун, Ягодовский Констянтин Ігорович).

Останні новини Чернігівщини

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини