Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:42:55

Півтора роки позбавлення волі за шахрайство відносно неповнолітніх

08.05.2019   18:43Агенцiя

Новозаводським районним судом м. Чернігова поставлено крапку в розгляді кримінального провадження відносно місцевого мешканця, який обвинувачувався у заволодінні чужим майном шляхом обману, вчиненому повторно.

Під час судового розгляду обвинувального акту встановлено, що обвинувачений 20.06.2018, близько «18» год. «00» хв., знаходячись у дворі біля будинку №61 по вул. П’ятницькій в м. Чернігові, діючи умисно, повторно, з корисливих мотивів, маючи злочинний умисел на заволодіння чужим майном, шляхом обману раніше знайомого неповнолітнього, під приводом необхідності зайти до соціальної мережі «ВКонтакте» через мережу інтернет, заволодів мобільним телефоном марки,  вартістю 2000  грн.

Таку ж «аферу» обвинувачений провернув це двічі 19.08.2018, знаходячись на літній терасі кафе «Джентльмени удачі», та біля одного з будинків по провулку Тюленіна у м. Чернігові. У такий спосіб неповнолітні зазнали матеріальної шкоди у розмірі 3500 грн. та 3139 грн. відповідно.
На додачу до всього цього, обвинувачений ще й маючи за плечима вирок Деснянського районного суду м. Чернігова, ухилявся від відбування покарання у виді 70 годин громадських робіт.

За час судового розгляду обвинувачений й переховувався від суду й щиро каявся, повідомила Чернігівська місцева прокуратура.

Суд погодився з позицією прокурора Чернігівської місцевої прокуратури та засудив обвинуваченого до 1 року 6 місяців позбавлення волі.

Набрання вироком суду законної сили обвинувачений буди чекати у стінах Чернігівського СІЗО.

Останні новини Чернігівщини

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини