Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:39:49

Олександр Мисник передав колективу обласного госпіталю для ветеранів війни сертифікати на придбання техніки й інвентарю

08.05.2019   10:30Агенцiя

Ветеранів війни, які перебувають на лікуванні в обласному госпіталі, напередодні відзначення Дня пам’яті й примирення та 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні з прийдешніми святами привітали голова Чернігівської облдержадміністрації Олександр Мисник та заступник голови облради Арсен Дідур.

Звертаючись до присутніх, гості відзначили неоцінимий внесок ветеранів Другої світової війни у перемогу над нацистськими загарбниками.
— На вашу долю випали найтяжчі випробування. Ви — зразок відваги і патріотизму не для одного покоління. На жаль, сучасним патріотам знову доводиться із зброєю в руках відстоювати мир та спокій на рідній землі, — зазначив Олександр Мисник і побажав учасникам зустрічі міцного здоров’я, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту.

Принагідно голова ОДА вручив колективу обласного госпіталю для ветеранів війни два сертифікати: на 100 тисяч гривень для придбання фізіотерапевтичного обладнання та на 18 тисяч — для закупівлі м’якого інвентарю, повідомив Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

Для пацієнтів медичного закладу святковий концерт підготували артисти обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

До речі, нині в госпіталі лікуються більше 90 осіб (упродовж року — близько двох тисяч).

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини