Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 10:45:11

Запрацював Туристичний інформаційний центр

02.05.2019   08:56Агенцiя

З нагоди старту Високого туристичного сезону–2019 у Чернігові відкрили Туристичний інформаційний центр (скорочено - ТІЦ). Це установа сервісного типу, яка допомагає туристам зорієнтуватися щодо найцікавіших локацій та подій у Чернігові.

«Дуже добре, що під час створення ТІЦу в Чернігові дослухались до порад та рекомендацій Національної туристичної організації України та дотримувались  міжнародних стандартів», - зауважив Іван Ліптуга, президент Національної туристичної організації, який приїхав у Чернігів з нагоди відкриття турсезону.

Відтак, чернігівський ТІЦ планує отримати сертифікат якості послуг відповідно до Міжнародних стандартів аудиту. Під час оцінювання будуть враховуватися якість та набір послуг центру, оформлення, кваліфікація персоналу, супутні комерційні послуги та багато іншого. Таким чином, чернігівський ТІЦ може стати другим в України центром із відповідним рівнем якості.

Працівники ТІЦ розповіли, що їх найперша місія – надавати безкоштовні інформаційні послуги, що стосуються широкого спектру місць розташування популярних пам’яток історії та культури, готелів та об’єктів харчування, дозвілля, транспорту, торговельних установ тощо. Другий, не менш важливий напрям – це просування туристичних принад місцевості серед туристів, підвищення якості туристичних послуг.

Тож, відсьогодні у ТІЦ можуть звертатись всі бажаючі: як окремі туристи, так і туристичні групи, представники туристичних агентства та всіх компаній, які працюють у сфері туризму та суміжних, для отримання інформації, консультацій та співпраці.

Знаходиться Туристичний інформаційний центр за адресою: Чернігів вул.Шевченка, 9, тел.+38 0462-97-33-85, адреса електронної пошти: tic.chernihivregion@gmail.com.

Центр працює без вихідних та перерв. Графік роботи: з 9.00 до 19.00 у квітні-вересні, з 9.00 до 17.00 у жовтні-березні, повідомляє прес-служба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини