Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 04:38:06

Відбулася щотижнева оперативна нарада при Ніжинському міському голові

15.04.2019   11:42Агенцiя

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.


Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Музиченко Інну Іванівну про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Міський голова Анатолій Лінник висловив особливу подяку управлінню культури і туризму Ніжинської міської ради за організацію та проведення загальноміського заходу «Жінка року-2018», який відбувся 13 квітня у Міському Будинку культури. Захід дуже позитивний та проходить на високому рівні.

Начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак наголосила та запросили всіх присутніх долучитися до «Фестивалю писанок», який відбудеться 25 квітня біля Всіхсвятської церкви (Храм Всіх святих). Всі бажаючі матимуть можливість розписати писанку та потім прикрасити нею одне з дерев(Дерево єднання).

Головний лікар Ніжинської центральної міської лікарні ім.Миколи Галицького Олександр Костирко доповів щодо епідеміологічної ситуації на території громади міста станом на 12 квітня 2019 року до інфекційного відділення звернулося 14 осіб, 7 осіб – гострі ентероколіти, 9 осіб – кір (5 дітей в ЗОШ № 2, ДНЗ №17, училище культури і мистецтв та 4 дорослих), 4 особи – вітряна віспа, 1 особа – скарлатина. Олександр Михайлович зазначив також що на минулому тижні на 24 особи більше захворіло на ГРВІ ніж на минулому тижні. Всього захворіло по місту 224 особи з них 155 – дітей та 69 – дорослих.
Головний лікар КНП «НМЦПМСД» Оксана Калініченко зауважила станом на 15 квітня 2019 року 48570 мешканців міста підписали декларації з сімейними лікарями (69,1%).

В найбільш віддалених Амбулаторії загальної практики-сімейної медицини №6 по вул.Прилуцька, 126 (7-52-56), Амбулаторії загальної практики-сімейної медицини №7 по вул.Космонавтів,52 (7-45-44) та в Амбулаторії загальної практики-сімейної медицини №8 по вул.Шекерогринівська, 52 (7-12-10) закуплені гематологічні аналізатори крові та аналізатори сечі. Пацієнти мають таку можливість здавати аналізи крові та сечі по направленню лікаря відразу в амбулаторії. У всіх інші амбулаторіях практики сімейної медицини будуть закуплені згодом (заключений договір з лабораторією центральної міської лікарня на надання послуг зі здачі аналізів).

Підвівши підсумки наради Анатолій Валерійович повідомив присутніх що 14 квітня у місті Ламассол (Кіпр) відбувся Молодіжний чемпіонат Європи з самбо. місто Ніжин має ще одну чемпіонку Європи з самбо. Головний приз змагань (золото) посіла ніжинка – Наталія Чистякова. Вітаємо нашу спортсменку з почесною перемогою та бажаємо їй не зупинятися на досягнутому та докласти максимум зусиль для здобуття Олімпійського золота.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини