Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:17:27

Друга лікарня отримала вищу акредитаційну категорію

09.04.2019   09:37Агенцiя

Чернігівська міська лікарня № 2 отримала вищу акредитаційну категорію, про що свідчить сертифікат від 3 квітня цього року. На сьогодні ЧМЛ №2 – перша з лікарень Чернігова, що отримала такий високий статус.

За словами заступника головного лікаря з медичної роботи Валерія Якуніна, робота над проектом розпочалася у грудні минулого року. Акредитації передувала велика й копітка робота всього колективу лікарні.
Рішення про відповідність медичного закладу вищій категорії приймала акредитаційна комісія Управління охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації. Рішення затвердило МОЗ України.

Критерії акредитації обумовлені Міністерством охорони здоров’я. Під час роботи в лікарні акредитаційної комісії було проінспектовано роботу закладу за різними напрямками: від організації роботи лікарні в цілому, контролю якості, кадрового забезпечення закладу, діяльності відділень аж до санітарно-епідеміологічного благополуччя, метрологічного забезпечення тощо.
Неодмінною умовою отримання вищої категорії є відповідність медичного закладу ДСТУ ISO 9001:2015 «Системи управління якістю. Вимоги ISO 9001:2015, IDT». Нагадаємо: Чернігівська міська лікарня №2 отримала сертифікат 12 грудня 2018 року.

‒ Отримання вищої акредитаційної категорії свідчить про престиж лікувального закладу, у якому здійснюється вищий рівень надання медичних допомоги, котра відповідає всім стандартам, гарантується якість надання медичних послуг тощо, – прокоментував Валерій Якунін


Прес-служба КНП "Чернігівська міська лікарня №2" ЧМР

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини