Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 03:33:45

Дружина депутата допомогла матері секретаря міськради викупити на аукціоні приміщення в центрі міста

03.04.2019   15:30Агенцiя

ТОВ «Альянс міжрегіонального співробітництва» матері секретаря Чернігівської міськради Максима Черненка («Наш край») Валентини Черненок викупило на аукціоні через через Prozorro. Продажі будівлю колишньої ветеринарної клініки по вул. Святомиколаївській, 9 у Чернігові за 821 тис грн.

Про це написав чернігівський активіст Олександр Гашпар на сторінці у Фейсбук з посиланням на дані Prozorro.Продажі, згідно я якими 11 березня Фонд комунального майна Чернігівської міської ради уклав з ТОВ «Альянс міжрегіонального співробітництва» договір купівлі-продажу.

Йдеться про приміщення загальною площею 187,6 кв м, що розташоване на першому поверсі (25,6 кв м) та на другому поверсі (162 кв м) окремо розташованої двоповерхової будівлі в центральній частині міста.

На аукціоні єдиним конкурентом ТОВ «Альянс міжрегіонального співробітництва» було  ПП «ВМВ» дружини депутат Чернігівської міськради Іван Бакшуна.

«Аби аукціон відбувся, мамі Максима Черненка допомогла дружина голови земельної комісії і голови фракції «Батьківщини» в Чернігівській міській раді Олена Бакшун, яка подала відповідні документи для участі в аукціоні, але в його ході відмовилась від подальшого очікування», – написав Гашпар.

Він також додав, що для подальшого введення свого будівельного бізнесу у найближчих планах Максима Черненка – забудова території кварталу в районі вулиць Кирпоноса, Єлецької, Святомиколаївської. До придбання колишньої ветеринарної клініки, структури Максима Черненка на цій території вже викупили кілька приватних будинків.


http://nashigroshi.org/2019/04/01/druzhyna-deputata-dopomohla-materi-sekretaria-mis-krady-vykupyty-na-auktsioni-prymishchennia-v-tsentri-mista/

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини