Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:00:15

Прикордонники виявили контрабандні сигарети у конструктивних особливостях трьох автівок

01.04.2019   07:41Агенцiя

В пунктах пропуску на державному кордоні України співробітники Держприкордонслужби під час заходів контролю виявили транспортні засоби, конструктивні особливості яких порушники використали для прихованого переміщення тютюнової продукції.

Прикордонники Чернігівського загону виявили сховки із сигаретами у двох українців. На оформлення у пункти пропуску «Нові Яриловичі» та «Славутич» прибули два транспортні засоби «Фольксваген» та «Рено», під керуванням громадян України.

В обох випадках наші співвітчизники облаштували тайники в багажнику та в салоні автівок, де намагалися приховати 360 та 330 пачок сигарет відповідно. На правопорушників було встановленим порядком складено протоколи, а самі порушники позбулися контрабандного тютюну.

А прикордонники Мукачівського загону виявили громадянина Румунії, який  спробував перемістити через кордон тютюнові вироби. У пункт пропуску «Солотвино» іноземець прибув автомобілем «Фольксваген» румунської реєстрації та прямував  на виїзд з України.

Беручи до уваги усі ризики щодо наявності заборонених до переміщення через державний кордон предметів, прикордонники направили автівку на поглиблений огляд. Під час перевірки правоохоронці виявили в запасному колесі 230 пачок тютюнових виробів. В результаті чого чоловік позбувся не тільки контрабандного тютюну, а й своєї автівки на загальну суму майже 65 тисяч гривень.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини