Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:02:41

У Чернігові попрощалися із загиблим Героєм Миколою Денисовим. ВІДЕО

27.03.2019   17:05Агенцiя

У Чернігові 27 березня у храмі святої великомучениці Катерини відспівали та провели в останню путь земляка – старшого сержанта Миколу Денисова.

Він загинув 22 березня під час відрядження в Костянтинівці Донецької області. Микола Денисов розпочав службу в 2014 році добровольцем у 13-му батальйоні територіальної оборони. Брав участь в обороні Дебальцевого, нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Служив за контрактом, працював на посаді начальника групи охорони та патрульно-постової служби взводу охорони та патрульно-постової служби роти ВСП Чернігівського ЗВ ВСП.

Нині триває розслідування всіх обставин загибелі триває, повідомляє в соцмережі Facebook Військова служба правопорядку у Збройних силах України.
Фото – Чернігівський формат

Поховали Миколу Денисова на місцевому кладовищі Яцево у секторі героїв АТО.

Армійські побратими згадують Миколу зі словами вдячності та смутку: той був дуже порядним, уважним та справжнім чоловіком.
Ігор Андрійченко, колишній командир:
– Коля був дуже відповідальним службовцем. Дуже порядною та відповідальною людиною.Він був начальником станції, у нього були підлеглі. І я був завжди спокійним: якщо Коля відповідав за якусь справу, то він все зробить досконало.

Ігор Бизган, голова ГО “Товариство сприяння оборони України” згадує:
– Безпосередньо Коля Денисов був тим бійцем, яким першим отримав орден “За мужність” і це була не просто чергова нагорода для когось, він був першим з-поміж бійців, які проявили відвагу при першому обстрілі нашого батальйона в населеному пункті Іллінка (Донецька область).



Відео – “Новий Чернігів”

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.