Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 08:55:54

Жителю Чернігівського району повідомлено про підозру у вчиненні тяжкого злочину

05.03.2019   07:58Агенцiя

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури слідчим відділом ЧРВП ЧВП ГУНП в області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України.

Встановлено, що 22.02.2019, близько «13» год. «00» хв., підозрюваний, знаходячись в одному з будинків по вул. Молодіжна в с. Петрушин, Чернігівського району та області, в ході конфлікту, що виник з мотивів раптово виниклих особистих неприязних відносин, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, умисно наніс потерпілому, не менше трьох ударів дерев’яною шваброю в область живота, спричинивши останньому тілесні ушкодження, які відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень.

Підозрюваним виявився мешканець с. Петрушин Чернігівського району та області, який має дві судимості, в тому числі він відбув 6 років позбавлення волі за умисне вбивство.

Досудове розслідування триває. Хід досудового розслідування перебуває на контролі місцевої прокуратури.


Чернігівська місцева прокуратура

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини