Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 03:02:43

Двох викрадачів автомобіля "Mercedes-Benz Sprinter 515 CDI" засуджено до позбавлення волі

22.02.2019   07:41Агенцiя

Прокурором доведено у суді вину двох зловмисників, які обвинувачувалися у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом за попередньою змовою групою осіб, поєднане з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя потерпілого).

Встановлено, що рухаючись автомобілем по автодорозі Сновськ – Березне, на відрізку шляху між с. В. Щимель та с. Кучинівка Сновського району, під час руху обвинувачені пошкодили ліве бокове дзеркало заднього виду автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter 515 CDI», який рухався у зустрічному напрямку.

Зупинившись, водії та їх пасажири вийшли з автомобілів. Між ними виник конфлікт, який супроводжувався погрозами застосування насилля щодо водія автомобіля «Mercedes». У ході сварки у обвинувачених виник умисел на заволодіння транспортним засобом.

У подальшому, один із зловмисників сів за кермо автомобіля «Mercedes»  і поїхав у невідомому для його власника напрямку.

Відтак, вироком колегії суддів Менського районного суду Чернігівської області одному із винуватців призначено 7 років позбавлення волі, іншому – 7 років 6 місяців.

Викрадений автомобіль знайдений та повернутий власнику.


Прес-служба прокуратури Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.