Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:04:49

Держпродспоживслужба Чернігівщини підбила підсумки за 2018 рік

16.02.2019   15:33Агенцiя

14 лютого заступник голови обласної ради Арсен Дідур взяв участь у засіданні колегії Головного управління Держспоживслужби у Чернігівській області, на якому підбито підсумки роботи служби у 2018 році та окреслено завдання на рік нинішній.


У роботі колегії також взяв участь заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Сергієнко.

Як зазначив начальник Головного управління Юрій Павлішен, діяльність Держпродспоживслужби є прозорою та відкритою, а напрямки роботи установи були і залишаються важливими як для суспільства в цілому, так і для кожної людини зокрема.

У ході роботи було заслухано та обговорено доповіді начальників управлінь та відділів у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, фітосанітарної безпеки, захисту споживачів, контролю за регульованими цінами тощо.

Він наголосив, що основними пріоритетами служби залишаються забезпечення епідемічного, епізоотичного, фітосанітарного благополуччя області та захист прав споживачів.

У свою чергу, заступник голови обласної ради Арсен Дідур відзначив спрямованість діяльності служби на широку взаємодію з бізнесом, громадськістю, органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.


Наталія Купрієнко

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини