Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:58:26

Ніжинські лісівники підбили підсумки і окреслили перспективи

16.02.2019   10:17Агенцiя

У ДП «Ніжинське лісове господарство» відбулася підсумкова конференція лісівників.

У ній взяли участь 42 делегати – представники кожного лісництва, голова обласного комітету профспілки лісівників Наталія Кудласевич та заступник начальника Чернігівського ОУЛМГ Олександр Жук. Під час конференції лісівники підбили підсумки 2018 року та визначили перспективні напрямки роботи у 2019 році.

Основний акцент підсумкової конференції лісівники зробили на соціальну відповідальність підприємства, виконання колективних договорів та діяльність профспілки.

Так, голова профспілкового комітету лісгоспу Юлія Стрілець розповіла про норми виконання колективного договору та зміни до нього, а також діяльності профспілкового комітету, найбільшими досягненнями якого у 2018 році були масові соціально-культурні заходи та заходи дозвілля для працівників підприємства, екскурсії та конкурси для дітей.

Виступали і представники трудових колективів, які окреслили позитивні зрушення в  діяльності підприємства через організацію змагань серед лісівників. Найкращих із них окремо відмітило керівництво лісгоспу.

Уперше за багато років державне підприємство «Ніжинське лісове господарство» за підсумками обласного змагання серед колективів лісгоспів Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства спрацювало найкраще. Ніжинські лісівники стали кращими серед 12 підприємств!

Підсумовуючи сказане, директор ДП «Ніжинське лісове господарство» Юрій Болоховець, подякував трудовому колективу за плідну роботу та наголосив, що будь-яке підприємство – це перш за все люди. Тож і в 2019 році Ніжинське лісове господарство робитиме ставку на своїх працівників – професіоналів у лісогосподарській справі!

 
За інформацією ДП «Ніжинське лісове господарство»

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини