Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:29:23

У місцях позбавлення волі відповідних висновків не зробив та продовжив промишляти крадіжками

16.02.2019   09:57

Вироком Чернігівського районного суду жителю м. Чернігова за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням до житла) призначено покарання із застосуванням ст. 69 КК України у виді 4 місяців арешту.

З таким вироком прокурор не погодився та подав апеляційну скаргу, вимагаючи призначення більш суворого покарання для зловмисника.
 
Так, у судовому засіданні підтверджено, що обвинувачений у липні 2017 року повторно, проникнувши шляхом знімання віконного скла до житлового будинку в одному з населених пунктів Чернігівського району, таємно викрав матеріальні цінності на суму майже 2 тис грн.
     
Крім того, прокурором доведено, що суд першої інстанції при ухваленні вироку не врахував вчинення злочину в період непогашеної судимості, а також особу обвинуваченого, який незважаючи на свій молодий вік, чотири рази притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів.

Відтак, апеляційний суд погодився з доводами прокурора та засудив обвинуваченого до 4 років позбавлення волі.
   
Вирок набрав законної сили.


Прес-служба прокуратури Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.