Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 23:35:11

До Всесвітнього дня води стартує конкурс дитячої творчості – "Вода – колиска життя"

09.02.2019   10:30Агенцiя

Нічого у світі не може існувати без води. Вода – найцінніший ресурс планети, найдорожчий скарб та найнебезпечніша стихія. Про її значення та цінність мають пам’ятати всі: і дорослі і малі. Тому з метою виховання бережливого, ощадливого та шанобливого ставлення до водних ресурсів області Деснянське басейнове управління водних ресурсів оголошує конкурс дитячих малюнків «Вода – колиска життя».

До участі запрошуються учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів, у двох вікових категоріях:
І група – віком від 7 до 10 років;
ІІ група – віком від 11 до 14 років;

На конкурс подають малюнки у довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю.

Розмір роботи не має бути більшим за формат А-3. На зворотному боці, або в додатку до неї, потрібно зазначити розбірливою українською мовою:
• назву роботи;
• прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора;
• місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон, електронну адресу.
Фіналістів та переможців, котрі отримають заохочувальні подарунки, компетентне журі водогосподарників обиратиме у трьох номінаціях:
•  «Що для мене вода?»;
•  «Вода і живі організми»;
•  «Вода – як стихія».

Звертаємо вашу увагу, що всі творчі роботи, надіслані на конкурс, не підлягають поверненню авторам. Управління залишає за собою право використовувати дані малюнки для публікації в інтернеті, виготовлення друкованої продукції, підготовки презентацій, виставок, транслювання на телебаченні тощо.

Приносьте або надсилайте оригінали малюнків до 18 березня за адресою: м. Чернігів, 14017, просп. Перемоги, 39 А. Детальна інформація за телефоном: 0939800093.


Відділ взаємодії із засобами масової інформації та діловодства Деснянського БУВР

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини