Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 09:38:59

Відбулось засідання президії Громадської ради при ОДА

01.02.2019   10:00Агенцiя

Засідання Громадської ради при облдержадміністрації заплановано на 13 лютого. Цю дату визначили під час засідання президії Громадської ради, що відбулося 30 січня під головуванням Ігоря Москаленка.

Члени президії обговорили та погодили порядок денний зборів. Основним питанням, що розглянуть на засіданні – звіт про роботу Громадської ради при ОДА.

В ході обговорення учасники визначилися з формою звітування голів комітетів. Звіти комітетів надаватимуться у письмовій формі та оприлюднюватимуться на сайті ОДА у рубриці «Громадська рада».

Комітетом з питань формування і реалізації державної політики Громадської ради при ОДА порушувалося питання діяльності комунальної установи «Чернігівський обласний молодіжний центр» Чернігівської обласної ради. Також обговорили і надання порад Громадській раді наступного скликання. Дані питання взято до відома.

Погоджено дату проведення засідання за «круглим столом» на тему «Громадська оцінка стану реформування системи охорони здоров’я на Чернігівщині». Захід, підготовлений профільним комітетом Громадської ради при ОДА, відбудеться 7 лютого.

Крім цього, комітету з питань санепідеміологічного благополуччя та життєдіяльності людини Громадської ради при ОДА доручено підготувати звернення до Держпродспоживслужби у Чернігівській області щодо розробки порядку здійснення громадського контролю за якістю продукції (продуктів) тваринного походження, які реалізуються на ринках області.

Також на засіданні вирішено делегувати до складу робочої групи із розробки Стратегії сталого розвитку Чернігівської області на період до 2027 року шістьох представників Громадської ради.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

 

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини