Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:59:02

У рамках планової перевірки правникам підприємства надано консультативну допомогу

24.01.2019   09:34

З 14 січня у місті Чернігові розпочато планову перевірку комунального підприємства «Міськсвітло» Чернігівської міської ради з питань дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки.


Особливу увагу фахівці Управління приділили умовам безпечної експлуатації вантажопідіймальних машин та механізмів, зокрема, автопідйомників АП-17 і вантажопідіймальних кранів КС 3575А, ведення відповідної експлуатаційної документації.

У той же час, державний нагляд має на меті не тільки виявлення порушень суб’єктом господарювання і працівниками вимог чинного законодавства про охорону праці, але й проведення превентивної роботи, зокрема, надання державним інспектором відповідних роз’яснень, доречних та своєчасних рекомендацій з метою уникнення таких порушень.

З огляду на це, у рамках проведення планової перевірки, керівництву і працівникам КП «Міськсвітло» була надана консультаційна допомога стосовно правильності оформлення вахтових журналів автопідйомників та вантажопідіймальних кранів, а також проведено інструкторсько-методичне заняття з машиністами вантажопідіймальної техніки стосовно дій під час проведення огляду та перевірки її працездатності перед початком роботи.

За результатами планової перевірки буде складено відповідний акт, видані обов’язкові до виконання приписи. За виявлені порушення працівників, які їх допустили, притягнуто до адміністративної відповідальності.


Управління Держпраці у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини