Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:38:23

Чернігівські аудитори виявили порушень на суму 360,5 тис. грн під час ревізії Сектору освіти Бахмацької РДА

23.01.2019   08:32

Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності сектору освіти Бахмацької районної державної адміністрації виявили фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму 360,5 тис. грн. Захід державного фінансового контролю охопив період з 01.01.2015 по 30.09.2018.

Зокрема, Сектором освіти оплачено завищення обсягів фактично виконаних робіт (з улаштування перегородок, фарбування стін, облицювання плиткою, улаштування каналізаційних колодязів) на суму 40,2 тис. грн та вартості будівельних робіт з утеплення покриттів з матів мінераловатних на загальну суму 129,5 тис. грн.

Через неперерахування до бюджету зайво нарахованої заробітної плати,  яка надійшла після завершення бюджетного періоду, загальним фондом бюджету недоотримано 30,9 тис. грн.

Крім того, у фінансово-господарській діяльності Сектору освіти виявлено низку інших порушень, пов’язаних із нарахуванням та виплатою доплат працівникам за шкідливі умови праці, понаднормовим списанням паливо-мастильних матеріалів, продуктів харчування, покриттям видатків спеціального фонду за рахунок загального фонду на загальну суму 159,9 тис. грн.

За недотримання законодавства з фінансових питань 3 посадових осіб притягнуто до  адміністративної відповідальності.

Виявлені ревізорами фінансові порушення, що призвели до втрат відшкодовано на суму 249,5 тис. грн.

Матеріали ревізії передано на розгляд до Управління захисту економіки в Чернігівській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Останні новини Чернігівщини

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини