Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 15:52:43

Відбулася зимова профспілкова школа

21.01.2019   16:48Агенцiя

17-20 січня за підтримки Центру Солідарності в Україні та ГО "Трудові Ініціативи" в Чернігівському Навчально-методичному центрі Федерації профспілкових організацій Чернігівської області відбулася зимова школа для профспілкової молоді.

50 молодих профспілкових лідерів з усіх куточків України🇺🇦 мали змогу пройти навчання, отримати нові практичні та теоретичні знання, обмінятися досвідом та цікаво провести час в колі однодумців.

У відкритті заходу взяли участь керівництво Федерація Профспілок України – Євген Драп’ятий, Лариса Ровчак та Юрій Работа, голова ФПО - Ігор Москаленко та голова Молодіжної Ради ФПУ – Антон Смородин.

Усі керівники наголосили про важливість та актуальність таких заходів та про важливість залучення молоді для вирішення профспілкових питань всіх рівнів.

Ігор Москаленко у своїй промові відзначив, що на жаль у вищих керівних профспілкових органах наразі дуже мало молодих профспілкових лідерів. І це, на його думку, є не дуже раціональним, оскільки саме молодь є тією рушійною силою, яка здатна покращити профспілковий імідж та оптимізувати роботу профспілок в цілому.

Протягом чотирьох днів учасники активно обговорювали актуальні профспілкові теми такі як: профспілкові цінності, компетенції сучасного профспілкового лідера, міжособистісні комунікації в трудовому колективі, демократія у профспілці, медіаграмотність тощо.

Серед найцікавіших практичних завдань – створення caption video, розгляд реальних кейсів профспілок та розробка кампанії солідарності, аналіз фейкової інформації.

Також учасники мали змогу відвідати одне з провідних підприємств енергетичної галузі Чернігівщини - Чернігівську тепло-електроцентраль та ознайомитись роботою її первинної профспілкової організації.


Федерація профспілкових організацій Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини