Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:02:17

Волонтери відправили черговий вантаж гуманітарної допомоги на Схід

19.01.2019   09:51Агенцiя

Волонтери громадської організації «Кримська громада», що знаходиться в Чернігові за допомогою місцевих мешканців зібрали та відправили гуманітарну допомогу для українських захисників, що виконують бойові завдання у складі підрозділів Операції об'єднаних сил.

Громадська організація «Кримська громада», що налічує більше 200 членів, створювалась з військовослужбовців та членів їх сімей після окупації Криму та  вже більше трьох років надає допомогу нашим воїнам на Донбасі.
Теплі речі, маскувальні сітки, домашні харчі, солодощі та багато іншого невдовзі потрапить на передову для українських бійців.

Як зазначила голова громадської організації «Кримська громада» Світлана Кузіна, - найголовнішим подарунком для військових є малюнки і листи  чернігівських дітей, що дають можливість впевнено крокувати вперед та мати  зв'язок з рідною домівкою.
   
Не забувають волонтери і про загиблих бійців та їх сім'ї. Щоб завжди згадувати  загиблих чернігівських воїнів волонтери зробили інформаційні стенди «Пам'ять міцніє зв’язком поколінь», що розкривають історію чернігівської родини загиблого воїна від прадіда до правнука.
   
На майбутнє, організатори взяли за мету збільшувати розмір гуманітарної допомоги та направляти її у кожен куточок українського Донбасу.
   
 
Ігор Березинський

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.