Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:28:06

Патрульні виявили чернігівця, який вночі проник до дитячої бібліотеки

15.01.2019   08:50

14 січня близько третьої ночі до патрульної поліції надійшла інформація від служби «102», що на гарячу лінію звернулася працівниця дитячої бібліотеки на вулиці Рокоссовського та повідомила, що в приміщенні бібліотеки спрацювала охоронна сигналізація. Заявник чекає на поліцію біля будівлі бібліотеки.

На місце прибули два екіпажі патрульної поліції. Під час огляду території поліцейські помітили відігнуті ґрати на одному з вікон та розбите скло. Коли ж разом із працівницею зайшли всередину, виявили сумку з інструментом та зимову куртку.

Оглядаючи приміщення бібліотеки, на другому поверсі у вбиральні правоохоронці виявили невідомого, який намагався сховатися. Чоловік був без верхнього одягу, на руках вдягнуті рукавички. Відповідно до ст. 45 Закону України «Про Національну поліцію» чоловіку надягли наручники.

Коли на місце прибула слідчо-оперативна група, з’ясувалося, що невідомий – 36-річний чернігівець, який має судимості і зараз перебуває під адміністративним наглядом. Громадянина доставили до Чернігівського відділу поліції.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.