Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:55:47

Щотижнева оперативна нарада при міському голові

14.01.2019   12:31

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням Ніжинського міського голови Анатолія Лінника.


Традиційно на нараді було заслухано звіт представника Ніжинського відділу поліції про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Відповідно до наданої інформації у період з 05 січня по 11 січня цього року до відділу поліції надійшло 239 заяви та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, з яких до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 22 кримінальних проваджень. Виявлено 81 адміністративних правопорушення та накладено 37 штрафів на суму 8109 гривень, з яких 8 сплачено добровільно на суму 2295. По лінії дорожнього нагляду зафіксоване 36 порушення (6 – керування транспортним засобом, що має несправності; 3 – порушення пдр, що спричинило пошкодження транспортних засобів; 15 – перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху та порушення інших ПДР та 4 – порушення правил великоваговими т/з та інші). Продовжують мати місце випадки вживання алкогольних напоїв та паління тютюнових виробів  у громадських місцях. Зафіксований 4 факти вчинення насилля в сім’ї.

Головний лікар центральної міської лікарні імені Миколи Галицького Олександр Костирко доповів щодо епідеміологічної ситуації по місту. За минулий тиждень знизилися показники захворюваності на ГРИП та ГРВІ по місту.

Головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ніжинської міської ради Чернігівської області Оксана Калініченко проінформувала, що черговий етап по укладенню декларацій з лікарями склала 43 330 особи, що становить 62,7% від загальної чисельності жителів міста. Для забезпечення більшої повноти охоплення населення міста первинною медичною допомогою та з огляду на прийняття Урядом рішення про збільшення кількості декларацій, які можуть бути укладені лікарем з пацієнтами (до 50% від оптимальної чисельності).

Прослухавши всі звіти заступників міського голови та керівників структурних підрозділів виконавчих органів ради Анатолій Валерійович наголосив, що одним із пріоритетних завдань міської ради є сплата місцевих податків, потрібно впроваджувати комплекс заходів щодо контролю за їх надходженням.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини