Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 10:18:27

Спостерігали за позитивними змінами у руслі річки Десна

09.01.2019   12:09

На березі Десни біля села Велике Устя Сосницького району представники всіх зацікавлених сторін та учасників будівництва вже спостерігали за позитивними змінами у руслі річки Десна.

Досягнути такого результату вдалося шляхом влаштування десяти берегозахисних напівзагат (шпор), що є частковою реалізацією надважливого проектного рішення проекту берегоукріплення річки Десна.

«В цьому році роботи профінансовано не на 100%, але ті проектні рішення, які наразі реалізовані, вже виконують свої функції. А саме, це зміна напрямку течії і переміщення фарватеру від лівого берега, що розмивається, в протилежний бік», – зазначила начальник Деснянського басейнового управління водних ресурсів Наталія Грудницька.

Представник проектної організації ТОВ «Водпроект-Чернігів» Анатолій Клименко відзначив, що проектні рішення на об’єкті ефективно реалізуються та мають бути виконані у повному обсязі, щоб в подальшому забезпечити повний захист берегу від розмиву.

Задоволена результатом і голова Великоустівської сільської ради Валентина Циганок: «Зроблена велика справа. Я задоволена роботою як управління водних ресурсів, так і роботою будівельників, які працювали майже цілодобово. За такий короткий термін та навіть в несприятливих погодних умовах вони повністю виконали своє завдання. Громада села і я особисто дуже вдячні всім, хто не став осторонь такого важливого для нашого села питання».

Присутні подякували одне одному за співпрацю в 2018 та побажали швидкої зустрічі в наступному році задля продовження даних природоохоронних заходів по берегоукріпленню головної водної артерії області.


Деснянське басейнове управління водних ресурсів

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.