Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:24:04

На Різдво в Чернігівській області публічну безпеку та правопорядок забезпечували понад півтисячі поліцейських

08.01.2019   08:09Агенцiя

Поліція Чернігівщини продовжує працювати в посиленому режимі та забезпечує публічну безпеку і правопорядок під час святкування Різдва Христового.

6 та 7 січня на богослужіння з нагоди Різдва Христового до 822 храмів та культових споруд області прийшли майже 100 тисяч вірян.

Публічну безпеку і порядок на Різдвяні свята забезпечують понад півтисячі поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України. Правоохоронці заступили на службу вже увечері 6 січня, наряди поліції максимально наближені до храмів та культових споруд. Напередодні Різдва церкви, де проходять богослужіння,  перевірили вибухотехніки та рятувальники.

Для цілодобового моніторингу оперативної обстановки, якісного та оперативного реагування в разі виникнення позаштатних ситуацій ситуаційний центр ГУНП у Чернігівській області переведений на цілодобовий режим роботи.

Поліція Чернігівщини звертається до жителів області з проханням дотримуватися закону, не порушувати правопорядок і сприяти правоохоронцям у виконанні їх функцій з охорони публічного порядку та безпеки громадян.

Аби свята пройшли без ексцесів, поліція закликає земляків проявляти виваженість, уникати надмірного споживання алкоголю та керування транспортом у стані сп’яніння.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини