Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:26:02

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

28.12.2018   10:46Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 27 грудня до 8:00 28 грудня 2018 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме:  3 дорожньо-транспортні пригоди та 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула  1 особа та 2 особи постраждали.


Стан доріг:

Для забезпечення безаварійного руху транспорту на автодорогах області працювали 121 одиниця техніки та 142 працівника від ДП "Чернігівський облавтодор". Стан доріг задовільний, проїзд автомобільного транспорту забезпечений.


Ліквідація аварійної ситуації на системах життєзабезпечення:

О 23 год. 45 хв. 27 грудня силами КП ТЕЦ ООО фірми «ТехНова»  відновлено теплопостачання мешканцям 4-х квартир по вулиці Жабинського, 18 та 4-х квартир по провулку Вокзальному, 11 в м. Чернігові.


Дорожньо-транспортні пригоди – 3 (За інформацією Управління превентивної діяльності ГУ НП в Чернігівській області):

- в с. Світанок Ніжинського району о 05 год. 45 хв. 27 грудня водій мотоцикла  здійснив зіткнення з бетонним блоком, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської обласної лікарні;

- в м. Чернігові по вул. Київське шосе, 3 (поблизу АЗС «Укрнафта») 27 грудня  водій автобуса  "Mercedes-Benz 321D" здійснив наїзд на пішохода, після чого водій автобуса  "Рута 25", здійснив наїзд на лежачого пішохода, якого відкинуло на проїжджу частину дороги внаслідок первинного контакту з автобусом марки "Mercedes-Benz 321D". Внаслідок ДТП  пішохід  від отриманих тілесних ушкоджень  помер на місці аварії;

- в м. Чернігові на  перехресті вулиць Незалежності та Глібова о 06 год. 20 хв.  27 грудня водій автомобіля "ВАЗ 2101" не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини дороги та здійснив зіткнення з придорожньою електроопорою. В результаті ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської обласної лікарні.


Пожежі в житловому секторі – 6.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 8-11 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 11 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 8 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Сновськ – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 27 грудня до 20 години 28 грудня очікується хмарна погода, вночі без істотних опадів, вдень сніг, мокрий сніг, слабка ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вночі 3-8º морозу, вдень від  2º морозу до 3º тепла.
По м. Чернігову очікується хмарна погода, вночі без істотних опадів, вдень сніг, мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вночі 4-6º морозу, вдень від 1º морозу до 1º тепла.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини