Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 21:45:58

Вбив, а тіло викинув на узбіччя дороги

27.12.2018   07:31

За процесуального керівництва прокуратури Чернігівської області завершено досудове розслідування стосовно 28-річного чернігівця, обвинуваченого в умисному протиправному заподіянні смерті іншій особі, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

Подія трапилась цьогоріч у липні, у будинку обвинуваченого.

Зловмисник, на ґрунті конфлікту, який виник із 32-річним знайомим, наніс йому кілька ударів по голові, внаслідок чого чоловік втратив рівновагу та впав на підлогу в коридорі будинку. В подальшому, продовжив наносити потерпілому удари у різні частини тіла, від яких він помер на місці події.

З метою укриття вчиненого ним злочину, обвинувачений виніс труп з будинку та поклав його неподалік на узбіччя дороги.

Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до суду.

Довідково: за вчинене зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років.


Прес-служба прокуратури Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини