Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:20:59

Понад 60 дітей з чотирьох районів Чернігівщини взяли участь у конкурсі малюнку

26.12.2018   09:30Агенцiя

«Не рубай ялинку, красуню лісову». Конкурс оголосили ніжинські лісівники ще на початку листопада. І ось – підбиття підсумків та нагородження переможців!


Участь у конкурсі змогли взяти школярі 5-9 класів. Для цього треба було намалювати тематичний малюнок та надіслати його на адресу Ніжинського лісового господарства. Авторитетне журі відібрало найкращі роботи, втім не змогло не відзначити всіх учасників акції. Дітей запросили до Ніжина і в приміщенні кінотеатру «Космос» організували для них справжнє свято.

«Всі малюнки дітей заслуговують на увагу, - сказав під час урочистостей директор ДП «Ніжинське лісове господарство» Юрій Болоховець. – Тому ми просто таки не змогли обійти увагою дітей, які виявили бажання розкрити власне бачення теми лісу. Ми цінуємо кожну роботу, адже насправді важливо, щоб діти розуміли роль лісівників у збереженні та відтворенні лісів».

Учні зі шкіл Бобровицького, Носівського, Куликівського та Ніжинського районів отримали з рук директора цікаві подарунки. Переможці – грамоти та цінні призи. Відзначили ніжинські лісівники і навчальні заклади, які найбільш активно долучилися до конкурсу.

Наостанок директор господарства Юрій Болоховець запевнив, що найкращі художні роботи будуть висіти на найбільш почесному місці в приміщенні головного офісу підприємства.

 
За інформацією ДП «Ніжинське лісове господарство»

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини