Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:40:18

Ніжинському пологовому будинку 25 років

22.12.2018   10:05

21 грудня у міському Будинку культури урочисто відсвяткували 25-річчя комунального лікувально-профілактичного закладу «Ніжинський міський пологовий будинок».

На початку заходу головний лікар КЛПЗ «Ніжинський міський пологовий будинок», кандидат медичних наук, акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії, заслужений лікар України Якуба Валерій Михайлович – розповів історію створення та розвитку медичного закладу упродовж ХХ ст та до наших днів, про складний період будівництва та введення в експлуатацію нинішньої будівлі закладу, а також познайомив присутніх із працюючим нині персоналом, їх досягненнями, професійною майстерністю, хвилиною мовчання згадав про колишніх працівників закладу.

Міський голова Анатолій Лінник привітав головного лікаря та колектив КЛПЗ «Ніжинський міський пологовий будинок» із ювілейною подією. Він зазначив, що життя кожної людини починається в пологому будинку, а від людей, які там працюють залежить подальша доля не лише новонародженого малюка, але і його мами. Анатолій Валерійович щиро подякував усьому колективу який зараз працює за те, що вони наполегливо та якісно виконують свою важку і відповідальну роботу. Побажав медичному закладу процвітання, зазначивши, що в останні роки виділяються значні кошти на його розвиток, і як результат зростає якість надання медичних послуг. Пообіцяв і надалі підтримувати заклад, а у наступному році за рахунок бюджетних коштів придбати транспортний засіб для потреб пологового будинку. Наостанок міський голова побажав усім здоров’я, успіхів у роботі, сімейного щастя, процвітання, упевненості у завтрашньому дні.

Слова вдячності кожному працівнику КЛПЗ «Ніжинськиий пологовий будинок»: лікарям ,акушерам, молодшому медичному та технічному персоналу висловив Народний депутат України Олександр Кодола. Він зауважив, що саме тут працюють справжні фахівці своєї справи. Медичному закладу він побажав успіхів, розвитку, нового обладнання.  Подякував за ту важливу місію, яку несе пологовий будинок.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я, надання населенню кваліфікованої медичної допомоги та з нагоди відзначення 25-річчя з дня заснування Ніжинського міського пологового будинку відзначив почесними грамотами: Дмитренко Ларису Анатоліївну, завідуючу клініко-діагностичною лабораторією, Чекан Ольгу Кузьмівну – старшу акушерку жіночої консультації, Ярмак Тетяну Леонідівну – старшу акушерку акушерського відділення, Бочковську Валентину Іванівну – молодшу медсестру операційного блоку, Кошову Наталію Сергіївну – секретаря головного лікаря.

Грамотою Верховної ради України, за вагомий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я, впровадження нових методів діагностики та лікування, високий професіоналізм було відзначено головного лікаря пологового будинку Якубу Валерія Михайловича.

Наступними, колектив Ніжинського пологового будинку привітали: начальник обласного управління охорони здоров’я Гармаш Петро Петрович, заступник начальника обласного управління охорони здоров’я Повід Володимир Олексійович ,начальник обласного паталого-анатомічного бюро Синиця Валерій Олексійович. Вони привітали з ювілеєм, вручили Подяку колективу медичного закладу, побажали зростання кількості народжуваних, високого рівня надання послуг та вручили цінний подарунок.

Потапко Павло Іванович – голова профспілки працівників охорони здоров’я Чернігівської області привітав колег зі святом, а також із прийдешніми новорічними святами, побажав родинного затишку та божого благословення. Від імені профспілки привітав працівників почесними грамотами та цінними подарунками.

Головний лікар ЦНМЛ Олександр Костирко  зазначив, що Ніжинський міський пологовий будинок – зразок роботи для інших медичних закладів міста, побажав міцного здоров’я, наснаги, поваги до праці від людей, а закладу розвитку та процвітання. Окрім привітань, Олександр Михайлович вручив керівництву закладу цінні подарунки.

Після теплих слів привітань з нагоди 25-річчя від дня заснування творчі колективи міста дарували всім присутнім святковий концерт.
                             

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини