Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:52:26

Олександр Мисник: Нехай на свято Миколая здійсняться ваші найзаповітніші мрії

19.12.2018   14:29Агенцiя

Голова Чернігівської облдержадміністрації Олександр Мисник привітав сьогодні маленьких гостей обласного палацу дітей та юнацтва з днем Святого Миколая.

На зустріч із казковим дідусем Миколаєм завітали близько 400 дітей з усієї області. У святкову атмосферу поринули сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, та ті, які опинились у складних життєвих обставинах. Також серед учасників заходу – діти тимчасово переміщених осіб та загиблих бійців АТО, дітлахи з малозабезпечених і багатодітних сімей, а також малеча з особливими потребами.

Олександр Мисник, голова Чернігівської ОДА: «Сьогоднішнє свято розпочинає подорож у чудову зимову казку. У цей день кожен в очікуванні приємних моментів та подарунків. Тож бажаю здійснення всіх ваших найпотаємніших та найфантастичніших мрій і задумів. Нехай у кожного з вас буде янгол-охоронець, який оберігатиме від усяких негараздів та допоможе досягти задуманого. І щоб у вашому житті було стільки любові, що хотілося б дарувати її оточуючим».

Маленькі учасники заходу отримали подарунки та незабутні враження від концертно-розважальної програми.

До слова, в області майже 163 тисячі дітей, з яких 2028 - діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. 93 відсотки таких дітей охоплені сімейними формами виховання.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.