Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:00:25

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

29.11.2018   09:03Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 28 листопада до 8:00 29 листопада 2018 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 10 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 7 пожеж та 1 іншу подію. Внаслідок цих подій 3 особи постраждали.


Хід ліквідації  наслідків надзвичайної ситуації, яка пов’язана із пожежею та подальшою детонацією боєприпасів на території 6-го арсеналу біля смт Дружба Ічнянського району:
 
З початку робіт очищено 79653 га прилеглої території (залишилось очистити 45 га), вилучено  81903 вибухонебезпечні предмети.
За добу очищено 35 га прилеглої території, вилучено 2567 вибухонебезпечних предметів.

До проведення робіт залучено зведений піротехнічний загін ДСНС України (47 одиниць техніки, 143 чоловіки особового складу).
Системи життєзабезпечення населення Ічнянського району працюють у штатному режимі, роботи щодо відновлення будинків, квартир та інших капітальних споруд продовжуються.


Стан доріг:

Для забезпечення безаварійного руху транспорту на автодорогах області працювало 9 одиниць техніки та 12 працівників від ДП "Чернігівський облавтодор".
Стан доріг задовільний, проїзд автомобільного транспорту забезпечений.


Дорожньо-транспортні пригоди – 2 (за інформацією Управління превентивної діяльності ГУ НП в Чернігівській області):

- в м. Ніжині на пішохідному переході по вул. Шевченка біля будинку №89 о 10 год. 20 хв. 28 листопада водій автомобіля "ВАЗ-21099" здійснив наїзд на двох неповнолітніх пішоходів, 2005 та 2003 років народження, які переходили проїжджу частину дороги по пішохідному переходу. Внаслідок пригоди пішоходи отримали травми і були госпіталізовані до Ніжинської міської лікарні;

- в м. Ніжині по вул. Шевченка біля центрального входу до парку о 20 год.  07 хв. 28 листопада водій автомобіля марки "ВАЗ 21099" здійснив наїзд на велосипедиста, який рухався попереду в попутному напрямку та раптово здійснив маневр лівого повороту в безпосередній близькості перед автомобілем. Внаслідок пригоди велосипедист отримав травми і був госпіталізований до Ніжинської міської лікарні.


Пожежі в житловому секторі  – 7.


Інші події – 1:

В м. Чернігові в квартирі по вул. Л. Боднарука, 12  о 20 год. 10 хв. 28 листопада фахівцями управління ДСНС України в області вилучено 2 грами  ртуті.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 9-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 11 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 9 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Сновськ – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години  28 листопада до 20 години 29 листопада очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний  5-10 м/с. Температура вночі 9-14º морозу, вдень 3-8º морозу.
По м. Чернігову температура вночі 11-12º морозу, вдень 4-6º морозу.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини