Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:05:44

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

21.11.2018   09:00Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 20 листопада до 8:00 21 листопада 2018 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 7 пожеж, під час яких загинули 2 особи.


Хід ліквідації  наслідків надзвичайної ситуації, яка пов’язана із пожежею та подальшою детонацією боєприпасів на території 6-го арсеналу біля смт Дружба Ічнянського району:


20 листопада очищено 74 ділянки розмінування із 80 запланованих, вилучено 59020  вибухонебезпечних предметів, відпрацьовано 308 повідомлень населення про виявлення боєприпасів.

За минулу добу очищено 2 ділянки розмінування,  вилучено 2197 вибухонебезпечних предметів.

До проведення робіт залучено зведений піротехнічний загін ДСНС України (47 одиниць техніки, 143 чоловіки особового складу).

Системи життєзабезпечення населення Ічнянського району працюють у штатному режимі.


Пожежі – 7, з них 6 пожеж в житловому секторі (загинула 1 особа) та 1 пожежа на об’єкті.


Радіаційний фон:


На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 7-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 12 мкр/год., Прилуки – 10 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 7 мкр/год, Семенівка – 12 мкр/год., Сновськ – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 20 листопада до 20 години 21 листопада очікується хмарна погода з проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вночі та вранці слабкий туман. Вітер північний 5-10 м/с. Температура вночі 3-8º морозу, вдень від 2º морозу до 3º тепла.
По м. Чернігову температура вночі 5-7º морозу, вдень 0-2º тепла.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини