Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:22:33

Пасажирські перевезення в області мають бути не тільки зручними, а й законними

15.11.2018   17:06Агенцiя

На цьому наголосили учасники сьогоднішнього засідання Координаційної ради з питань організації пасажирських автоперевезень в області.

— Наразі маємо розібратися, хто з перевізників виконує умови договорів про організацію перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, укладених з облдержадміністрацією, в тому числі забезпечує регулярне виконання рейсів відповідно до паспорту, — зазначив заступник директора Департаменту економічного розвитку – начальник управління розвитку промисловості, транспорту і зв’язку Сергій Меженний.

Ситуацію з виконання перевезень на Чернігівщині ускладнює значна кількість нелегалів. Аби маршрути були рентабельними, офіційні перевізники знижують ціни. Втім, іноді навіть це не спрацьовує. В результаті — загроза закриття автостанцій.

Зокрема, керівництво ПАТ «Козелецьке АТП 17440» повідомило про бажання розірвати договори на обслуговування пасажирів.

Одному з підприємців, який надає послуги на маршруті Чернігів-Короп, буде направлено попередження щодо відновлення курсування автобусів у цьому напрямку. Питання обслуговування маршрутів перевізниками ДП «Пассервіс», ДП «Техавтосервіс», ТОВ «Автотранс» та ТОВ «Автоекспрес» розглядатимуть додатково наступного місяця.

Окрім того, під час засідання вирішено низку питань:

– погоджені зміни до розкладу руху автобусів на маршруті Чернігів – Іваниця: рейс 1148к з часом відправлення з автостанції в Ічні о 08 год. 38 хв. перенесено на 08 год. 05 хв. та з автостанції Ніжина о 10 год. 02 хв. на 09 год. 05 хв.;

– на маршрутах Чернігів – Миколаївка та Чернігів – Борзна ч/з Комарівку будуть замінені транспортні засоби: MERCEDES-BENZ 308D ПЕ на РУТА 20 та DAIMLER CHRYSLER 903 на MERCEDES-BENZ 308D ПЕ відповідно;

– відбудуться зміни до розкладу руху автобусів на маршруті Ніжин – Криниця рейс 883к з часом відправлення з Ніжин АС-2 о 05 год. 45 хв. на 05 год. 35 хв., з Ніжин АС о 06 год. 05 хв. — на 05 год 55 хв., рейсу 884к з с. Криниця о 06 год. 40 хв. — на 06 год. 30 хв.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.