Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:41:29

Протягом жовтня проведено 12 спільних перевірок з метою виявлення неоформлених працівників

03.11.2018   09:22Агенцiя

Наразі тривають спільні перевірочні заходи, які проводяться спільно Головним управлінням ДФС та Управлінням Держпраці у Чернігівській області з метою легалізації ринку праці у регіоні.

Протягом жовтня було проведено 12 фактичних перевірок щодо виявлення неоформлених найманих працівників на території будівельних майданчиків, розташованих у Чернігові, Ніжині та Ніжинському районі.

Проведені перевірки показали відсутність порушень трудового законодавства з боку роботодавців. Перевіряючим були надані усі необхідні документи, що підтвердили належне оформлення трудових відносин.

Крім того, на території Лосинівської cелищної ради Ніжинського району була проведена роз’яснювальна робота з питань легалізації праці та дотримання роботодавцями норм трудового та податкового законодавства під час нарахування та виплати заробітної плати. Результатом цього стало повідомлення про прийняття на роботу 17 працівників.

Головне управління ДФС у Чернігівській області рекомендує роботодавцям, які використовують найману працю без належного оформлення трудових відносин, забезпечити виконання вимог трудового законодавства.

Обов‘язковою умовою правильного оформлення новоприйнятого найманого працівника є своєчасне повідомлення про їх прийняття на роботу органу ДФС.


Сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини