Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:30:41

Відносно жінки, яка у серпні поточного року ледь не заколола чоловіка, до суду скеровано обвинувальний акт

03.11.2018   08:39Агенцiя

Під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень).

Прокуратурою висунуто обвинувачення місцевій мешканці, 1964 року народження, яка обвинувачується в тому, що вона 05.08.2018, близько «12» год. «30» хв., перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, знаходячись в одному з помешкань по вул. В. Будника, у м. Чернігові, в ході конфлікту, що виник з мотивів неприязних відносин, нанесла співмешканцю один удар ножем в ділянку живота, чим спричинила останньому колото-різані тілесні ушкодження, які відповідно до категорії тяжких за ознакою небезпеки для життя.

Раніше обвинувачена до кримінальної відповідальності не притягувалась й до настання події кримінального правопорушення, офіційно працювала в одному з комунальних підприємств міста.

З метою відшкодування витрат на лікування потерпілого, прокурором у кримінальному провадженні до обвинуваченої також пред’явлено позов на суму 4053,00 грн.

Довідково ч. 1 ст. 121 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі до 8 років.


Чернігівська місцева прокураутра

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.