Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:17:56

Комунальне підприємство "Деснянське" вже 30 років у сфері ЖКГ міста

02.11.2018   16:48

1 листопада у Чернігові відбулися урочистості з нагоди 30-ти річниці створення комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради.

Зі словами привітання і вдячності за працю до колективу підприємства звернувся Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Він також закликав надавати якісні послуги. Бо тільки тоді місто буде охайне та привабливе, а отримувачі послуг лишатимуться задоволеними.

Також Владислав Атрошенко акцентував увагу і на заробітних платах працівників комунального підприємства, сказавши, що потрібно прикласти максимум зусиль аби в 2019 році вона збільшилась до прийнятного рівня.

- Для цього потрібно дати якісну послугу, щоб люди її бачили та щоб вона була стабільною, - сказав Владислав Атрошенко.

Як відомо, КП «Деснянське» створене 1 листопада 1988 року відповідним наказом обласного управління житлового господарства.

Підприємство надає послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для майже 40 тисяч мешканців міста, які проживають у 556-и житлових будинках загальною площею квартир 1 млн.м2.

Працівники обслуговують 614 тис. м2 прибудинкових територій, 108 тис м2 сходових кліток, внутрішньобудинкові мережі холодного водопостачання, водовідведення, електричних мереж, виконують роботи з поточного ремонту житлового фонду. Аварійна служба цілодобово займається ліквідацією аварійних ситуацій як в будні, так і у вихідні та свята.

Зараз на підприємстві працює 230 чоловік, з них - 118 жінок. Вікова категорія працівників – це переважна більшість пенсіонери (32%) та передпенсійного віку (40%). Середня заробітна плата складає 3800 грн (до видачі).

Відзначили сьогодні і кращих працівників підприємства.

За багаторічну сумлінну працю та з нагоди 30-річчя від дня заснування комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради Подяка Чернігівського міського голови оголошена:
– КРАВЧЕНКУ Петру Андрійовичу, електромонтеру з ремонту та обслуговування електроустаткування 5-го розряду аварійно-транспортної служби комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради;
– РУДНИЧЕНКУ Михайлу Петровичу, водію аварійно-транспортної служби комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради;
– САХНУ Леоніду Авксентійовичу, слюсарю-сантехніку 4-го розряду дільниці з обслуговування житлового фонду № 2 комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради;
– ШАШУ Володимиру Петровичу, водію аварійно-транспортної служби комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради;
– ШЛЬОНЧИКУ Василю Михайловичу, водію аварійно-транспортної служби комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини