Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:35:44

Звіт про роботу комунального підприємства "Муніципальної варти" заслухали на ранковій нараді у міськраді

09.10.2018   09:16

За словами керівника КП «Муніципальна варта» Віталія Хрустицького, підприємству передано повноваження щодо 10 статей Кодексу адміністративних правопорушень, у тому числі стосовно порушень правил благоустрою, торгівлі, паркування, утримання тварин.

Працівники КП фіксують та документують порушення правил благоустрою і у житловій забудові, мотивуючи управляючі кампанії та ОСББ наводити лад на підвідомчих територіях.

Муніципальна варта складає протоколи на порушників, документи направляються на розгляд адмінкомісій при Деснянській та Новозаводській районних у місті Чернігові радах, до суду. Загалом протягом 2018 року за протоколами КП «Муніципальна варта» накладено адмінстягнень у вигляді штрафу на загальну суму майже 36 тис. грн.

На усунення порушень Правил благоустрою складено 523 приписи.

КП також займається демонтажем металевих гаражів, тимчасових торгових точок, об’єктів зовнішньої реклами, які встановлені без документів, щодо яких закінчився термін дозвільних документів. Для прикладу, цього року демонтовано 203 гаражі.

Серед перспективних напрямів - підприємство пропонує збільшити кількість відеокамер у тих місцях, де ймовірні порушення громадського порядку або псування чи розкрадання майна. Окремо опрацьовують введення посад інспекторів з паркування, що передбачено новими законодавчими актами.

Міський голова Владислав Атрошенко вбачає покращення роботи КП «Муніципальна варта» у наведенні ладу з паркуванням, особливо у центрі міста. На думку міського голови, місто повинно мати свій евакуатор.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.