Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:53:09

Рятувальників привітали з нагоди професійного свята "Дня рятівника"

18.09.2018   08:01

17 вересня на фасаді Управління ДСНС України у Чернігівській області відбулись урочисті заходи з нагоди професійного свята Дня рятівника за участі почесних гостей від органів державної виконавчої влади, Чернігівського міськвиконкому, керівників силових відомств і відомчих організацій, а також ветеранів і особового складу оперативно-рятувальної служби Чернігівщини.

 На початку заходу рятувальники та почесні гості вшанували пам’ять загиблих та померлих співробітників оперативно-рятувальної служби "101" хвилиною мовчання та поклали квіти до каплиці, розташованої на фасаді Управління. Привітали та відзначили кращих співробітників служби заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Сергієнко, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Почесні гості вручили начальнику У ДСНС України у Чернігівській області сертифікати на спецобладнання для оперативного реагування підрозділів на пожежі й надзвичайні ситуації.

 "Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій завжди залишаються гарантом безпеки суспільства, рятівниками життя і добробуту людей. Жодна екстрена ситуація не залишається без відповідного оперативного реагування. Я пишаюсь вами, колеги та дякую за ваш героїзм і мужність, відданість обраній професії, високий професіоналізм та готовність завжди прийти на допомогу тим, хто потребує захисту від природної стихії та техногенних бід", - зазначив у своєму виступі начальник У ДСНС України у Чернігівській області полковник служби цивільного захисту Роман Гордовий.

 Головний рятувальник Чернігівщини вручив відзнаку "Кращий працівник МВС України" начальнику зміни оперативно-координаційного центру підполковнику служби цивільного захисту Сергію Дьогтярю, відзнаку ДСНС України "Знак пошани" підполковникам служби цивільного захисту Олександру Бобру та Дмитру Зубку, нагрудні знаки "За відвагу в надзвичайній ситуації" капітану служби цивільного захисту Артему Пінчуку, старшому сержанту служби цивільного захисту Олександру Хільченку та молодшому сержанту служби цивільного захисту Вадиму Абакумцю.

 Крім того, ряд співробітників з нагоди професійного свята отримали чергові спеціальні звання середнього та старшого начальницького складу, а також були заохочені правами начальника У ДСНС України у Чернігівській області.

 На завершення урочистостей привітав рятувальників голова обласної організації Асоціації Ветеранів війни та служби цивільного захисту Володимир Абраменко, а секретар Єпархіального управління Української православної церкви, настоятель Катерининського кафедрального собору протоієрей Роман Кіник провів молебень та освячення особового складу й техніки.


УДСНС України у Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини