Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 18:54:14

Святкова зустріч

13.09.2018   11:11

12 вересня, напередодні свята – Дня визволення міста Ніжина від фашистських загарбників, відбулася зустріч із ветеранами війни та активістами первинних ветеранських організацій.

В заході взяли участь перший заступник міського голови Григорій Олійник, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, радник міського голови Сергій Осадчий, секретар міської ради Валерій Салогуб, депутати міської ради Олександр Шалай, Олег Щербак, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Антоніна Ліннік, директор Територіального центру Інна Шаповалова, голова ГО «Товариство Червоного Хреста в Україні» Наталія Саєнко, голова ветеранської організації Лариса Алексєєнко, голови первинних ветеранських організацій.

Урочисту частину зустрічі розпочав Григорій Олійник, який привітав учасників бойових дій, партизанів і підпільників, ветеранів війни і праці – людей, які пройшли не легкий шлях до перемоги, з 75-ою річницею визволення Ніжина та побажав довгих років життя.

Валерій Салогуб  долучився до вітальних слів Григорія Миколайовича та подякував ветеранам за їхній ратний і трудовий подвиг, за те, що стали взірцем для наслідування наступним поколінням.

Лариса Григорівна у своєму виступі зазначила, що міська влада завжди допомагає у вирішенні нагальних проблем ветеранів та ветеранської організації, що підтримує належний розвиток та сприятливі умови діяльності організації.

Під час виступів ветерани, учасники бойових дій, діти війни згадали історичні події, вшанували людей, які ціною власного життя відстояли кожну п’ядь рідної землі, подарували нащадкам мир і спокій, щасливе майбутнє. Поважні, сивочолі, але водночас молоді душею,  згадували важкі випробування, що випали на їхню долю, перший день війни, нелегкий  повоєнний час.  Кожний з них говорив про різне, але всі вони щиро бажають одного - щоб ніколи не повторилися роки лихоліття, які їм довелося пережити. Щоб вічно панував у світі мир і спокій, щасливими були діти, здоровими онуки.

Гарний настрій ветеранам подарували вихованці ДНЗ №21, Ніжинський хор ветеранів та художні колективи міста.

Дякуємо нашим ветеранам за активну громадську позицію, підтримка кожного нашого героя і надалі буде залишатися одним із пріоритетних напрямків роботи керівництва міста. 


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини