Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:50:26

З 11 вересня в 3 селах області тимчасово відключиться газопостачання

11.09.2018   11:49Агенцiя

ПАТ "Чернігівгаз" повідомляє своїх клієнтів, що з 11 вересня 2018 року, у зв`язку з проведенням планових ремонтних робіт на складових газорозподільної системи та технічного обслуговування газопроводів, в 3 населених пунктах Чернігівської області буде тимчасово призупинено газопостачання.

Місце, де проводяться газонебезпечні роботи, має бути огороджене належним чином Місце, де проводяться газонебезпечні роботи, має бути огороджене належним чином.

У зв'язку з регламентними роботами на газорозподільній системі, у мешканців 3 сіл Чернігівської області буде відсутнє газопостачання на такі терміни:

Ніжинський р-н:
с. Крути -11.09 - 21.09

Куликівський р-н:
с. Виблі - 11.09 - 20.09

Носівський р-н:
с. Дослідне - 11.09 - 14.09

У разі дострокового завершення робіт повторний пуск газу розпочнеться раніше.

З метою уникнення аварійних ситуацій, споживачам природного газу необхідно перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами.

Для оперативного відновлення газопостачання просимо споживачів забезпечити безперешкодний доступу представникам газової компанії до газових приладів та пристроїв. Пуск газу в квартири буде проводитися за умови присутності господарів або їх представників (повнолітніх членів сім’ї) та відсутності порушень правил безпеки систем газопостачання.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини