Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 12:15:47

Молитвою за мир і єдність, вшануванням пам’яті усіх поколінь борців за волю і свободу нації Чернігівщина відзначає 27-му річницю незалежності України

25.08.2018   10:01Агенцiя

24 серпня, відзначається найвеличніше свято всього українства - День Незалежності України. Шлях до свободи для нашого народу був важким і тернистим, сповнений самовідданої боротьби з внутрішніми чварами та зовнішніми ворогами.

У святкових заходах, присвячених 27-й річниці відновлення незалежності нашої країни та 100-річчю відродження української державності, разом із громадою взяли участь голова обласної ради Ігор Вдовенко та перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, в.о. голови облдержадміністрації Юлія Свириденко та заступник голови облдержадміністрації Сергій Сергієнко, заступники Чернігівського міського голови Сергій Фесенко та Олександр Ломако, депутати обласної ради, керівники релігійних організацій, представники силових структур, ветеранів, творчої інтелігенції, державних установ, громадських організацій, національно-культурних товариств.

Розпочалося відзначення знаменної в історії нашої країни дати з урочистого молебня у храмі Святої Великомучениці Катерини, який провів його настоятель, cекретар Чернігівської Єпархіїї Української Православної церкви Київського Патріархату, протоієрей Роман Кіник.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.