Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:56:09

Конкурс на заміщення 40 вакансій до поліції Чернігівщини увійшов у завершальну стадію

17.08.2018   07:38Агенцiя

Поліцейська комісія Головного управління Нацполіції в Чернігівській області продовжує свою діяльність в умовах прозорості та відкритості, із залученням до її роботи громадських активістів.

Відбулося чергове засідання поліцейської комісії ГУНП в Чернігівській області, в ході якого були розглянуті кандидатури на заміщення п’яти категорій вакантних посад у поліції Чернігівщини.

Конкурс на ці посади був оголошений 1 липня поточного року. В результаті його проведення планується заповнити такі вакансії: 14 поліцейських секторів реагування патрульної поліції у різних районах області, 15 бійців роти патрульної служби особливого призначення «Чернігів», 2 поліцейські-водії, 4 поліцейські з логістики та збереження речових доказів, 5 дільничних офіцерів поліції. Загалом на конкурс винесено 40 вакантних посад.

Прийом заяв від кандидатів на заміщення перелічених вакансій тривав протягом місяця і завершився 31 липня.

Всі учасники конкурсу пройшли обов’язкові його етапи: тестування з перевірки знання основ законодавства України та логічних здібностей конкурсанта; військово-лікарську комісію; складання заліків з фізичної підготовки; психологічне тестування; особисте інтерв’ю з кандидатом, яке проводиться у присутності психолога, представників сектору відбору поліцейських кадрів та підрозділу внутрішньої безпеки, досвідченого поліцейського з тієї служби, до якої планує потрапити кандидат.

Кожен з етапів, пов’язаних з визначенням знань, умінь та фізичних здібностей кандидатів, документувався шляхом відеозапису всієї процедури, з подальшим тривалим збереженням отриманих відеоматеріалів для всебічного забезпечення, згідно з вимогами статті 51 Закону України «Про Національну поліції», прозорості відбору поліцейських кадрів.

Заключним етапом конкурсу став почерговий розгляд кандидатів, які успішно здолали всю низку випробувань, на засіданні поліцейської комісії ГУНП. Сьогоднішнє засідання комісія провела у складі її членів Блауша Дмитра Ярославовича, Пащенка Сергія Олександровича та секретаря Биконі Сергія Федоровича (всі троє — від громадськості), під головуванням Потапенка Олександра Євгеновича та у присутності старшого інспектора сектору відбору та проведення атестування поліцейських Кондратій Яни Віталіївни.

Під час сьогоднішнього засідання поліцейська комісія розглянула зібрані сектором відбору матеріали стосовно кожного кандидата, вивчила результати проходження ними попередніх етапів конкурсу, провела індивідуальні співбесіди з кандидатами. Загалом перша група запрошених на комісію складалася з 19 кандидатів. Всього ж відбудеться три засідання комісії в рамках нинішнього конкурсу із заміщення 40-ка вакансій. Найближче — у понеділок, 20 серпня.

Оприлюднення результатів конкурсу відбудеться після розгляду всіх трьох груп кандидатів поліцейською комісією.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини