Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:11:30

Учнівське лісництво з Ніжинщини стало другим на обласному етапі Всеукраїнського зльоту

23.05.2018   13:55Агенцiя

Під час обласного етапу Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв, закладів загальної середньої і позашкільної освіти команда 8-класниць із «Світанківського учнівського лісництва» Ніжинського району Чернігівщини виборола почесне друге місце.

Цим учнівським лісництвом опікується держпідприємство «Ніжинське лісове господарство». Сам захід проходив на базі комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів».

За словами інженера лісових культур ДП «Ніжинське лісове господарство» Оксани Поліщук, у зльоті взяли участь 10 учнівських лісництв, якими опікуються лісогосподарські підприємства Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

«Державне підприємство «Ніжинське лісове господарство» для участі у зльоті направило команду восьмикласниць «Світанківського учнівського лісництва» з Ніжинського району, - розповідає Оксана Поліщук. – Дівчатка представили привітання, презентацію та власну науково-дослідну роботу «Вплив зовнішніх чинників на ріст і розвиток ялівцю козацького», - продовжує інженер лісових культур. – Після презентації робіт всі учасники зльоту традиційно висадили дерева на території комунального закладу, та милувалися рослинами, висадженими в попередні роки».

За результатами суддівського рішення,  команда «Світанківського учнівського лісництва» разом із командою із «Холминського учнівського лісництва» розділили почесне друге місце. Відтак, команді з Ніжинщини вдалося покращити минулорічний результат. У 2017 році вони вибороли третє місце.

Керівником лісівничого гуртка при Світанківській школі є вчитель хімії та біології Любов Храпата. Впродовж двох місяців поспіль разом із інженером із лісових культур ДП «Ніжинське лісове господарство» Оксаною Поліщук вони готували до змагань учениць восьмого класу Лізу Москаленко, Ярославу Овраменко та Каріну Бондар.

 
За інформацією ДП «Ніжинське лісове господарство»

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини