Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:07:18

Чернігівський рибоохоронний патруль на Городнянщині викрив порушення зі збитками на 13,5 тис.грн.

22.05.2018   12:24

Складені протоколи про адміністративні правопорушення направлені до Городнянського районного суду Чернігівської області для притягнення правопорушників до відповідальності згідно чинного законодавства.

Під час рибоохоронного рейду по водоймах Городнянського району, 21.05.2018 державними інспекторами Чернігівського рибоохоронного патруля спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, на р.Снов, поблизу с.Великий Дирчин, затримано трьох місцевих мешканців, які за допомогою, забороненого знаряддя лову – сітки – невід виловили: 24 шт. щуки, 14 шт. окуня, 60 шт. плітки.

Протизаконними діями порушники завдали збитків рибному господарству України на суму 13498 грн.

Якщо Ви стали очевидцем порушення правил рибальства не будьте байдужими, повідомляйте на телефони «гарячої» лінії Чернігівського рибоохоронного патруля 0991121344 та (0462) 937557.

Крім того, просимо громадськість Чернігівщини долучитися до виявлення фактів порушення в галузі охорони, використання і відтворення водних біоресурсів суб’єктами господарювання.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини