Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:59:06

Ремонти дорожнього покриття з перекриттям руху по вул. Лісковицькій і вул. Музичній

02.05.2018   07:08Агенцiя

До уваги водіїв і пасажирів!

2-3 травня в м. Чернігові у зв’язку з проведенням ремонту дорожнього покриття вул. Лісковицької на ділянці від перехрестя з вул. Толстого до перехрестя з просп. Миру (колишнє Київське шосе) рух автотранспорту по вулиці Лісковицькій тимчасово призупиняється.

Автобуси міського маршруту № 7 «Вул. Єськова – міст р. Десна» тимчасово змінять свій рух, а саме – об’їзд ремонтної ділянки здійснюватимуть від перехрестя вул. Толстого з проспектом Миру далі – по проспекту Миру та Київському шосе до кінцевої зупинки «Старий вокзал».

Тимчасово не будуть обслуговуватись зупинки «Вул. Єлецька», «Фабрика лозових меблів», «Школа № 4», «Вул. Лісковицька», «Вул. Бланка», «Вул. Успенська».
 



3-4 травня в м. Чернігові у зв’язку з проведенням ремонту дорожнього покриття по вул. Музичній на ділянці від перехрестя з вул. Толстого до перехрестя з вул. І. Мазепи рух автотранспорту по вулиці Музичній тимчасово призупиняється.

Автобуси міського маршруту № 35 «КСК – ЗАЗ» тимчасово змінять свій рух, а саме – об’їзд ремонтної ділянки у напрямку до кінцевої зупинки «ЗАЗ» здійснюватимуть від перехрестя вул. І. Мазепи з вул. Толстого далі по вул. І. Мазепи (без заїзду на вулиці Толстого, Промислова, Музична).

Тимчасово не будуть обслуговуватись зупинки «Нафтобаза», «Вул. Толстого», «Вул. Промислова».




Відповідне рішення про перекриття руху автотранспорту прийняте воконавчим комітетом Чернігівської міської ради на позачерговому засіданні 27 квітня.


Прес-служба Чернігівської міської ради за інф. міського управління транспорту та зв'язку

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.