Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:42:16

Небайдужі чернігівці повідомили до поліції про нетверезу жінку, яка прогулювалася вулицею з маленькою дитиною у візочку

19.04.2018   15:35Агенцiя

18 квітня близько шостої вечора на лінію «102» звернулася чернігівка, яка повідомила про жінку, ймовірно п’яну, яка прогулюється з дитиною у візочку біля її будинку.

Заявниця розповіла, що у дворі однієї з багатоповерхівок на вулиці Рокоссовського молода жінка намагається кудись іти, тримаючи перед собою дитячий візочок. За її словами, жінка сильно п’яна, майже у безпорадному стані – вона кілька разів падала і разом із візком, і просто на нього. Всю цю інформацію від диспетчера отримав екіпаж патрульної поліції, який був негайно направлений на місце.

Прибувши, патрульні одразу побачили жінку, яка сиділа на землі біля дитячого візочка. Її поведінка та наявні зовнішні ознаки вказували на алкогольне сп’яніння.

Одразу встановити особу та місце її мешкання правоохоронцям не вдалося через те, що жінка не орієнтувалася в просторі і не розуміла, що відбувається. Не без допомоги небайдужих людей поліцейські з’ясували, що громадянка живе у сусідньому будинку. Завдяки цьому вдалося розшукати матір жінки та запросити її на місце. Вже вона розповіла патрульним, що дитині 10 місяців, а її дочці, яка періодично вживає алкоголь, 40 років.

На місце викликали співробітників поліції ювенальної превенції.


Патрульна поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION