Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 00:30:22

Піротехніки ДСНС знищили артилерійський снаряд

19.04.2018   07:43

18 квітня о 14:00 групою піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС у Чернігівській області знищено артилерійський снаряд калібром 152 мм часів війни.

Вибухонебезпечний предмет 17 квітня було виявлено на одній з вулиць с. Олексинці Срібнянського району. На нього натрапили співробітники електричних мереж, які проводили вирубку чагарників. Місце знахідки було взято під охорону співробітниками Національної поліції.

Фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення обласного управління ДСНС України у Чернігівській області ідентифікували небезпечну знахідку, як артилерійський снаряд калібром 152 мм часів Другої світової війни. Під час додаткового обстеження прилеглої території інших вибухонебезпечних предметів рятувальники не виявили.

Управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області звертається до громадян з проханням дотримуватись правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Слід пам'ятати що, ні в якому разі не чіпайте боєприпаси, адже вони й досі несуть загрозу людям, а з часом не втрачають своєї смертельної сили. Їх знешкодженням мають займатися лише професіонали – фахівці Аварійно-рятувального загону спецпризначення Держслужби України з надзвичайних ситуацій.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини