Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:09:58

Поліція затримала чоловіка, який спеціалізувався на крадіжках техніки

17.04.2018   15:22

На вихідних поліція Чернігова встановила особу зловмисника, який проник до закритого складського приміщення місцевого жителя та вкрав звідти дорогу техніку.

До Чернігівського відділу поліції звернувся містянин, який виявив, що з його складу зникли музичний центр, пилосос, пом’якшувач води та льодогенератор.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліція встановила, що до крадіжки причетний 29-річний місцевий житель, який уже мав конфлікт і з законом. Поліція допитала всіх потенційних свідків, та й сам чоловік зізнався, що причетний до крадіжки.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Щоб захистити себе від крадіжок, рекомендується встановити якісні вхідні двері до оселі, складу, гаражу чи іншого приміщення. За словами начальника Чернігівського міськвідділу поліції Володимира Реберга, ідеальний варіант — змінювати замки кожні три роки. До того ж приміщення, у яких зберігаються цінні речі, мають бути оснащені сигналізацією, яка відлякує злодіїв або зменшує їхнє перебування в приміщенні до двох хвилин. Детальніше про те, як вберегти свої домівки читайте тут.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини