Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 07:20:12

Міжвідомча взаємодія

14.04.2018   09:51

12 квітня відбулося чергове засідання Міжвідомчої ради з питань сім'ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобіганню насильству в сім'ї та протидії торгівлі людьми.

Заступник міського голови Прилук з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Фесенко довела до відома присутніх необхідність вдосконалення міжвідомчої взаємодії суб'єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.

В рамках порядку денного старший інспектор з ювенальної превенції сектора превенції Прилуцького відділу поліції головного управління Національної поліції в Чернігівській області Тетяна Пироженко звітувала про роботу служби за перший квартал поточного року щодо профілактики насильства в сім'ї.

Про роботу Прилуцького міського центру соціальних служб сім'ї, дітей та молоді щодо інспектування сімей, в яких виявлено випадки скоєння домашнього насильства, інформувала начальник відділу соціальної роботи Людмила Босак.

Про заходи, що здійснюються у навчальних закладах міста з профілактики булінгу звітувала спеціаліст І категорії управління освіти міської ради Леся Сайко.

Про внесення пропозиції щодо присвоєння почесного звання України “Мати-героїня” Деркач О.П. та Онанко Т.М., клопотання щодо надання допомоги в поліпшенні житлових та соціально-побутових умов багатодітних сімей, де виховується 5 і більше дітей доповідала головний спеціаліст у справах сім'ї та молоді міської ради Олена Опанасенко.


Прес-секретар Прилуцької міської ради Любов Рубан

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.