Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 19:51:45

На Чернігівщині Великдень пройшов без порушень публічного порядку

10.04.2018   08:09Агенцiя

Поліція забезпечила охорону порядку та безпеку вірян під час святкування Великодня. В результаті проведеного комплексу профілактичних заходів святкування пройшло спокійно і без порушень.

Напередодні Великодня всі органи й підрозділи Міністерства внутрішніх справ України були переведені на посилений варіант несення служби.

Ситуаційний центр Головного управління Національної поліції у цілодобовому режимі моніторив оперативну обстановку в області. Був налагоджений чіткий обмін інформацією між територіальними підрозділами Національної поліції, Національної гвардії, рятувальниками, прикордонниками, міграційною службою та СБУ стосовно попередження терористичних загроз під час масових заходів.

На Чернігівщині Великодні богослужіння пройшли у 480 церквах, в них взяли участь близько чотирьохсот тисяч вірян.

Безпосередньо охорону публічного порядку біля культових споруд в області здійснювали майже сімсот поліцейських територіальних підрозділів Головного управління Нацполіції.

В самому Чернігові порядок біля 13 храмів забезпечували сім десятків поліцейських. На вулицях та в публічних місцях обласного центру працювали 34 екіпажі патрульної поліції та військовослужбовці Національної гвардії України.

Наразі поліція продовжує нести службу в місцях масового відпочинку громадян.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини